اختصاص سه میلیارد ریال بودجه برای خرید رایانه همراه دانشجویی توسط بنیاد حامیان دانشکده فنی

۰۴ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۹ اخبار
تعداد بازدید:۸۲۶
با تصویب هیات مدیره بنیاد حامیان دانشکده فنی، مبلغ سه میلیارد ریال اعتبار، جهت خرید رایانه همراه دانشجویی برای دانشجویان کم‌بضاعت پردیس دانشکده‌های فنی اختصاص یافت.
اختصاص سه میلیارد ریال بودجه برای خرید رایانه همراه دانشجویی توسط بنیاد حامیان دانشکده فنی

به گزارش دبیرخانه بنیاد حامیان دانشکده فنی، این اعتبار که در قالب تسهیلات وام شرافتی به دانشجویان کم‌بضاعت اعطا می‌شود، به تناسب نیاز فرد، صرف کمک هزینه خرید تبلت یا لپ‌تاپ می‌شود و پیش‌‌بینی می‌شود بخشی از نیاز دانشجویان این پردیس را پوشش دهد.

بنیاد حامیان دانشکده فنی، هم‌چنین پویشی را در بین اعضای هیأت علمی پردیس دانشکده‌های فنی، به‌نام "پویش جمع‌آوری منابع برای تأمین منابع خرید رایانه همراه دانشجویان" راه‌اندازی کرده است که اعضای هیأت علمی این پردیس می‌توانند با شرکت در آن کمک‌های خود را برای تأمین و تقویت منابع خرید تبلت و لپ‌تاپ دانشجویان نیازمند اهدا نمایند.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت بنیاد به نشانی: www.fannifoundation.org.ir مراجعه نمایند.