با حمایتهای خیرین، امکانات و کیفیت امروز دانشکدههای فنی، در حد دانشگاههای بزرگ دنیاست
دکتر ناصر سلطانی، رئیس پردیس دانشکده های فنی، طی سخنانی در جلسه گردهمایی یاریگران بنیاد حامیان دانشکده فنی، با اعلام این مطلب، وجود بسیار خوب، وضعیت کیفی آموزشی و پژوهشی و کیفیت فعالیت دانشکدههای فنی را، مرهون کمک های یاریگران و خیرین دانست.
به گزارش روابط عمومی پردیس دانشکده های فنی، گردهمایی سالیانه یاریگران بنیاد حامیان دانشکده فنی دانشگاه تهران، عصر روز دوشنبه 6 اردیبهشت ماه، با حضور جمعی از یاریگران بنیاد، روسای دانشکده فنی و دانشگاه تهران و اعضای هیات مدیره بنیاد در فضای مجازی برگزار شد. این گردهمائی که هر ساله به صورت حضوری و طی یک مراسم ضیافت افطار برگزار می شد، امسال به دلیل محدودیت های ناشی از شیوع کرونا، به صورت مجازی برگزار شد.
در این جلسه، دکتر رضا فرجیدانا، مدیرعامل بنیاد، گزارشی از فعالیتهای بنیاد در طول سال 1399 ارایه نمود. بر اساس این گزارش، بنیاد حامیان دانشکده فنی، در سال 1399 با وجود شیوع کرونا و محدودیتهای مربوط به آن، در جذب کمکهای خیرین، سالی بیسابقه را پشت سر گذاشته و بیشترین کمکهای دریافتی را در طول دوران فعالیت های بنیاد داشته است.
دکتر فرجیدانا، با اشاره به اینکه کمکها به رفع نیازهای دانشکده فنی، مهمترین هدف بنیاد بوده است، آغاز رسمی پروژه بزرگ ساختمان جدید دانشکده مهندسی عمران دانشکده فنی اعتباری بالغ بر دویست میلیارد تومان، ساخت خوابگاه دانشجویان استعداد درخشان در کوی دانشگاه با اعتباری حدود 15 میلیارد تومان، کمک به طرح توسعه پردیس 2 و کمک به فعالیتهای دانشجویی همانند وامهای دانشجویی، وام ازدواج، وام خرید رایانه و تبلت را مهم ترین سرفصلهای فعالیت بنیاد در سال 1399 بر شمرد.
سپس دکتر ناصر سلطانی، رئیس پردیس دانشکده های فنی، در سخنانی ضمن اشاره به فعالیتهای این پردیس در سال 1399، سال 1399 را یکی از مهم ترین سالهای فعالیت این پردیس به لحاظ پروژهها و کارهای بزرگ برشمرد. دکتر سلطانی، هماهنگی بسیار موفق در اجرای برنامه آموزشی مجازی در پردیس، فعالیتهای فرهنگی و مشاورهای بسیار پرشمار به دلیل محدودیت کرونا و تبعات آن، آغاز ساخت کارخانه نوآوری در پردیس به عنوان بزرگ ترین مرکز نوآوری دانشگاه تهران، ادامه فعالیت طرح توسعه فنی در چند ساختمان، راه اندازی مرکز ملی قوای محرکه به عنوان تنها مرکز در این رده در کشور، راه اندازی دفتر دادوری برای رفع اختلافات اجرایی را سرفصل فعالیت مهم این پردیس برشمرد.
بنیاد فنی در فعالیت های خود بسیار مبتکرانه و نوآورانه عمل کرده است.
دکتر محمود نیلی احمد آبادی، رئیس دانشگاه تهران، در ادامه این گردهمایی، ضمن اشاره به اینکه نشستهای مجازی اگر چه مغتنم است، نمیتواند جای دیدار یاران و همراهان و یاریگران را بگیرد، گفت:و امیدواریم با حل مشکلات کرونا، امکان این برگزاری دیدارهای حضوری، مجدداً مهیا شود.
دکتر نیلی احمدآبادی، با اشاره به سابقه بنیاد حامیان دانشکده فنی که قدیمیترین بنیاد دانشگاهی کشور است، گفت: «بنیاد فنی یک سرمایه نرم افزاری بسیار مهم فراهم کرده و آن این است که در فعالیت های خود بسیار مبتکرانه و نوآورانه عملکرده و همانطور که دانشگاه تهران الگوی دانشگاههای کشور است، بنیاد فنی هم الگوی بنیادهای مشابه در سطح کشور بوده است و فعالیتهای آن در کل کشور مورد استفاده و الگوگیری بوده است».
رئیس دانشگاه تهران با اشاره به اینکه بنیادها حلقه ارتباط دانشگاهها و خیرین هستند، صداقت خیرین در کمک به دانشگاهها را بسیار ستودنی دانست و اعتمادسازی بنیادها و نهادها مشابه را پاسداشت این صداقت ها و نیت های خیر ، که امید میرود با این ارتباط ها، این روش دو سویه تقویت شود..
دکتر نیلی احمدآبادی در پایان با ذکر اینکه امیدواریم اثر معنوی و خاص بنیادها و کار خیرین بیش از گذشته تقویت شود، گفت: « فعالیت بنیاد حامیان دانشکده فنی، بسیار درخشان است و ما گمان نمی کردیم روزی بنیاد فنی بتواند این حجم کار و خدمات انجام دهد و امیدواریم این روند بسیار خوب ادامه یافته و تقویت شود.
در پایان این گردهمایی، برخی از یاریگران صحبت هایی را در خصوص فعالیتهای بنیاد ایراد نمودند و جلسه با پخش نوای ربنای استاد شجریان خاتمه یافت.