مراسم تکریم و معارفه روسای سابق و جدید دانشکده مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات‌مکانی برگزار شد

۲۶ تیر ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۷ اخبار
تعداد بازدید:۷۳۵
مراسم تکریم و معارفه روسای سابق و جدید دانشکده مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات‌مکانی برگزار شد

به گزارش روابط‌عمومی پردیس، مراسم تکریم و تقدیر از زحمات دکتر عبدالرضا صفری، رییس سابق دانشکده مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات‌مکانی پردیس و معارفه دکتر محمد سعادت‌سرشت، رییس جدید این دانشکده، صبح امروز شنبه 26 تیرماه، با حضور رییس و اعضای هیات رییسه پردیس و جمعی از اعضای هیات علمی این دانشکده، در سالن شورای پردیس مرکزی دانشکده‌های فنی برگزار شد.

در این مراسم ابتدا دکتر عبدالرضا صفری، در گزارشی مشروح از فعالیت‌های صورت گرفته در دوره مسئولیت خود، مهمترین کار انجام شده را تغییر ساختار از گروه به دانشکده و قبل از آن، تغییر نگرش گرایش ـ محور به گروه‌ـ محور عنوان کرد که اثر بسیار زیادی به فعالیت‌های دانشکده گذاشته است.

دکتر صفری با اشاره به این موضوع که تا پیش از مسئولیت وی، عملاً گروه نقشه‌برداری وجود نداشت، بلکه گرایش‌ها محور فعالیت خود بودند، گفت: «این ساختار را تغییر دادیم و توانستیم با هویت‌بخشی به گروه نقشه‌برداری، زمینه تبدیل آن به دانشکده را فراهم کنیم».

دکتر صفری، افزایش تعداد اعضای هیات علمی و جذب چند عضو جدید، تغییر و ساماندهی فضاها، تکمیل نیروی انسانی کارمندی، ارتقای تجهیزات و نیازهای ضروری سخت‌افزاری را از فعالیت‌های دیگر در این دوره برشمرد و گفت: «خوشحالم که با این تلاش‌ها، توانستیم بخشی از مشکلات موجود را رفع کنیم و به ارتقای دانشکده کمک کنیم».

دکتر صفری خرید تجهیزات کلیدی مثل GPS را نیازهای انباشته و انجام نشده دانست که در این دوره به انجام رسید و اظهار امیدواری کرد پردیس در این زمینه کمک بیشتری نماید تا مشکلات بیشتر از قبل رفع شود.

بازنگری دروس و دوره‌های تحصیلی بعد از حدود بیست سال، راه‌اندازی رشته جدید «سیستم‌های اداره زمین»، ایجاد دوره‌های ویژه برنامه‌های کهاد و برگزاری دوره‌های اخلاق در پژوهش ویژه دانشجویان، ساماندهی آزمایشگاه‌ها، برگزاری کنفرانس‌های علمی در سطح بین‌المللی، راه‌اندازی چند آزمایشگاه جدید و تقویت فعالیت‌های بین‌المللی، از فعالیت‌های دیگری بود که دکتر صفری به عنوان کارهای مهم صورت گرفته در دوره مدیریت خود به آن اشاره کرد.

رییس سابق دانشکده مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی، در پایان سخنان خود گفت: «در دانشکده تلاش کردیم نظم را برقرار کنیم، هم در برگزاری کلاس‌ها و هم در تقسیم دانشجویان دکتری و ارشد و هم در کارهای اداری. در سایه این نظم که ضروری بود، کارهای دیگر هم انجام شد که اثربخش بود و امیدواریم این روند در دوره جدید هم ادامه یابد».

در ادامه این مراسم، دکتر محمد سعادت‌سرشت، رییس جدید دانشکده مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات‌مکانی، ضمن تشکر از فعالیت‌های دکتر صفری در دانشکده، از تلاش‌های خاص ایشان و روسای سابق دانشکده به عنوان بنیان‌های مدیریتی دانشکده یاد کرد و اظهار امیدواری کرد که در دوره جدید، این روند خوب ادامه یابد. دکتر سعادت‌سرشت، دانشکده نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی را دارای جایگاه ویژه‌ای در صنعت و کشور دانست و این دانشکده را دارای نقش بین رشته‌ای در حوزه آموزش مهندسی و صنعت دانست و گفت که امیدواریم این فعالیت‌ها توسعه بیشتری نیز پیدا کند.

دکتر سعادت‌سرشت، «نیل به دانشگاه نسل چهار را که با تمام توان در مرزهای بین‌المللی علم و صنعت پیش برود»، هدف خود دانست و گفت: «در این زمینه، همکاری و همراهی اعضای هیات علمی مقدمه ضروری است و مدیریت در این دوره مشارکتی خواهد بود و از توان همه افراد استفاده خواهیم کرد».

تهیه سند راهبردی فعالیت دانشکده، راه‌اندازی کارگروه‌های تخصصی، جذب نیروی انسانی و هیات‌علمی جدید، توسعه فضاهای فیزیکی، جذب استادان بین‌المللی پاره‌وقت، ایجاد مرکز نوآوری در دانشکده، توسعه فضاهای استارت‌آپ در بین دانشجویان، به روزرسانی سرفصل‌ها و دروس، مهارت افزایی و مهارت‌ـ محوری در آموزش، تقویت آموزش مجازی و کیفیت بخشی منابع آن، توسعه دوره‌های آموزش آزاد و بین‌المللی سازی و تلاش برای توسعه فعالیت‌های خاص در این حوزه، مهمترین سرفصل‌هایی بود که دکتر سعادت‌سرشت، به عنوان مهمترین برنامه‌های خود در دوره جدید مسئولیت به آنها اشاره کرد.

در بخش پایانی این مراسم، دکتر ناصر سلطانی، رییس پردیس دانشکده‌های فنی، طی سخنانی، ضمن اشاره به جایگاه دانشکده مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات‌مکانی، گفت: «کارهای این رشته و حوزه فعالیت‌های آن، واقعا شگفت‌انگیز است و در همه شئون اداره کشور، به این رشته و کارها و زمینه‌های تخصصی آن نیاز جدی و اساسی وجود دارد».

دکتر سلطانی، با اشاره به روابط و همکاری‌های خاص بین افراد در دانشکده فنی و همه بخش‌های آن، آن را پتانسیل مهمی دانست که وجود دارد تا بتوان کارها را توسعه داد و به کشور خدمت کرد.

رییس پردیس دانشکده‌های فنی، وجود نظرات مختلف را درباره امور، نشانه پویایی پردیس دانست و وجود آن را بسیار مغتنم دانست.

دکتر سلطانی، آموزش را مهم‌ترین فعالیت دانشگاه دانست و آموزش خوب و کاربردی به دانشجویان را نشانه موفقیت یک نهاد آموزشی دانست.

دکتر سلطانی افزود: «راه بین‌المللی شدن از آموزش خوب دانشجو و تربیت دانشجویان قوی می‌گذرد. جز این هیچ راهی نداریم و در عرصه رقابت‌های علمی بین المللی عقب می‌مانیم، به خصوص اینکه رقابت در منطقه بسیار شدید است».

رییس پردیس در پایان سخنان خود، ضمن تشکر از تلاش‌های دکتر صفری و راهبردی دانستن برنامه‌های دکتر سعادت‌سرشت، تحقق این برنامه‌ها را مهم دانست و گفت: «این نگاه تازه، می‌تواند فرصت‌های جدید را به وجود آورد به خصوص اینکه چالش‌های مهم دانشکده، در خصوص مسایل ساختاری، با تلاش‌های قابل تحسین دکتر صفری حل شده و زمینه برای کارهای تازه آماده است و امیدواریم این برنامه‌ها به شکل شایسته محقق شود».