آغاز فعالیت کارگروه پساکرونا در پردیس دانشکده‌های فنی

۰۲ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۹ اخبار
تعداد بازدید:۷۵۰
با هدف بررسی اقدامات صورت گرفته در دوران کرونا و برنامه‌ریزی برای دوره بعد از پایان همه‌گیری، کارگروه پساکرونا در پردیس دانشکده‌های فنی فعالیت خود را آغاز کرده است.
آغاز فعالیت کارگروه پساکرونا در پردیس دانشکده‌های فنی

به گزارش روابط عمومی پردیس دانشکده‌های فنی، در نخستین جلسه این کارگروه که روز سه‌شنبه 2مردادماه برگزار شد، دکتر ناصر سلطانی، رییس پردیس دانشکده‌های فنی، با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی برای دوران پساکرونا، ارزیابی و پایش اقدامات صورت گرفته در یک سال و نیم دوره کرونا را بسیار مهم برشمرد و اینکه پس از دوران کرونا باید دانشگاه چه رویکردی داشته باشد را، موضوعی دانست که باید از هم‌اکنون برای آن برنامه‌ریزی شود.

دکتر سلطانی با تأکید بر اینکه افق پیش‌روی ما پس از دوران کرونا هم روشن است و هم مبهم، گفت: «کرونا در عین تهدید بودن، فرصت هم بود. به‌خصوص در موضوع آموزش، دانشگاه تهران با تجاربی که داشت توانست از این بحران ناخواسته عبور کند و ارزیابی هم این است که در مجموع موفق بودیم. اما به هر حال دیر یا زود این شرایط تمام می‌شود. بنابراین براساس تجارب و ظرفیت‌های خاص ایجاد شده مثل آموزش مجازی و مانند آن، باید برای آینده برنامه‌ریزی کنیم؛ قطعا دوره پساکرونا هر شکلی که باشد مانند دوره قبل از کرونا نخواهد بود و  رفتار دانشجویان و استادان و ستاد دانشگاه متفاوت خواهد بود. بنابراین باید از هم‌اکنون برای آن فکر کرد و برنامه‌ریزی نمود».

رییس پردیس دانشکده‌های فنی در ادامه گفت: «کیفیت آموزش در پردیس دانشکده‌های فنی و دانشگاه تهران، همواره به عنوان خط قرمز آموزشی مطرح بوده است. برخی ارزیابی‌ها می‌گویند که کیفیت آموزش در دوران کرونا افت کرده است. در این خصوص نمی‌توان گفت آموزش افت کرده است، چون باید شرایط را به طور مجموع دید، یعنی محدودیت‌ها و موانع را باید با شرایط عادی سنجید. بنابراین اکنون که این دوران در حال گذار است، باید برای اینکه روال‌ها در آینده چه باشد، برنامه‌ریزی جدی شود تا کیفیت آموزش حفظ شود».

دکتر سلطانی در پایان گفت: «کرونا اتفاقی یک‌باره بود و ما برای آن آمادگی و برنامه‌ریزی قبلی نداشتیم، اما آینده تقریباً قابل پیش‌بینی است. پس باید فکر کنیم و برای آن آماده شویم. ان شاالله این کارگروه در جلسات مختلف و مستمر، برنامه‌های آموزشی، پژوهشی، نحوه حضور اعضای هیات‌علمی و دانشجویان، فعالیت‌های ستادی و اداری و ... را مورد ارزیابی قرار خواهد داد و نظرات خود را برای برنامه‌ریزی کلان به دانشگاه تهران منتقل خواهد کرد».

گفتنی است کارگروه پساکرونا به ریاست رییس پردیس دانشکده‌های فنی و عضویت تعدادی از استادان صاحب‌نظر در این زمینه تشکیل شده است.