پروژه‌های مشترک شرکت گاز ایران و دانشکده مهندسی مکانیک، نمونه‌ای از همکاری موثر دانشگاه و صنعت است

۰۴ دی ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۵ اخبار
تعداد بازدید:۹۱۶
پانزده پروژه مشترک پژوهشی بین شرکت انتقال گاز ایران و دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران، نمونه‌ای از همکاری موثر دانشگاه و صنعت است. مسئول هماهنگی امور پژوهش و فن‌آوری شرکت انتقال گاز ایران، از اجرای بیش از ۱۵ پروژه مشترک پژوهشی با موضوعات مختلف بین شرکت انتقال گاز ایران با دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران خبر داد و گفت: این سطح از همکاری، نمونه موثر و بارزی از ارتباط و تعامل بیشتر دانشگاه و صنعت است.
پروژه‌های مشترک شرکت گاز ایران و دانشکده مهندسی مکانیک،  نمونه‌ای از همکاری موثر دانشگاه و صنعت است

به گزارش روابط‌عمومی دانشکدگان فنی، محمود رضا محمدی، مسئول هماهنگی امور پژوهش و فن‌آوری شرکت انتقال گاز ایران، در نخستین گردهمایی ناظرین پروژه‌های پژوهشی شرکت انتقال گاز ایران در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران، هدف از برگزاری این مراسم را ارتباط و تعامل بیشتر صنعت با دانشگاه دانست و گفت: امور پژوهشی حلقه ارتباط بین مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی با مراکز صنعتی است که تاکنون ارتباط خوبی بین شرکت انتقال گاز ایران با دانشگاه تهران شکل گرفته است که امید می‌رود با تعامل بیشتر شاهد افزایش پروژه‌های پژوهشی باشیم.

 در ادامه این گردهمایی دکتر ابری‌نیا رئیس دانشکده مهندسی مکانیک، با اشاره به همکاری و تعامل دانشگاه در اجرای پروژه های پژوهشی، توضیحات کاملی در مورد پایه‌گذاری و اهداف دانشکده و بخش‌های مختلف آن ارائه کرد.

دکتر ناصر سلطانی، رئیس پیشین دانشکدگان فنی و سرپرست آزمایشگاه مکانیک تجربی هوشمند دانشگاه تهران، دکتر علی وطنی رئیس انستیتو گاز و دکتر عقیل یوسفی‌کما رئیس مرکز تحقیقاتی سیستم‌های دینامیکی و کنترلی پیشرفته دانشگاه تهران از سخنرانان این گردهمایی بودند.

در پایان این گردهمایی، میهمانان از مراکز نوآوری دانشکده مهندسی مکانیک و آزمایشگاه­های مرتبط بازدید نمودند و از نزدیک با فعالیت‌های آن‌ها آشنا شدند.

نخستین گردهمایی ناظرین پروژه‌های پژوهشی شرکت انتقال گاز ایران، با هدف تعمیق ارتباط بین صنعت و دانشگاه در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران برگزار شد.

کلیدواژه‌ها: پروژه پژوهشی دانشکده مهندسی مکانیک انتقال گاز دانشکدگان فنی نخستین گردهمایی ناظرین